logo
RECEPT

Breakfast parfait met rood fruit en muesli

110914110738parfaitimage.jpg
INGREDIËNTEN

Omdat je niet altijd vers fruit voor handen hebt bewaar ik standaard een voorraadje fruit in de diepvries. Albert Heijn heeft hele fijne doosjes met verschillende soorten fruit, waarvan ik mooie stapeltjes maak in mijn vriezer. Ideaal! Zoals ik al eerder schreef ben ik fan van de bezorgservice van Appie. Ik stel mijn boodschappenlijstje een keer per maand samen op Ah.nl (ook voor mijn superfoods!) en laat alle zware en onhandige boodschappen tot in mijn keuken bezorgen, zodat ik het niet in mijn fietskrat door Amsterdam hoef te zeulen. Ideaal!

 

Het voelt in het begin heel decadent (in mijn achterhoofd hoor ik mijn moeder zeggen dat ik die boodschappen ook mákkelijk zelf even kan halen), maar het kost maar €4,95 (en als je voor minimaal €100,- bestelt zelfs maar €3,95). Dat heb ik er met alle liefde voor over, zodat ik niet met gebroken eieren thuis aankom, alle wegrollende sinaasappels en loodzware flessen wasmiddel nog niet eens in aanmerking genomen. Oh, en het is ook ineens heel makkelijk om de beste Bonusaanbiedingen te scoren, haha. Hoewel ik het heerlijk vind om over de markt te struinen en alles wat ik koop eerst te ruiken en te voelen, is het voor de basisbenodigdheden toch wel erg praktisch als je gewoon groot kunt inkopen. Oh, je kunt dit recept natuurlijk ook maken met vers fruit, in dat geval kun je de eerste stap van de bereidingswijze overslaan.

 

Ook proberen? Klik hier en bestel je boodschappen heel makkelijk op Ah.nl! 

 

-> Tip: gebruik kortingscode HMST35, dan worden je boodschappen tot 20 september zelfs GRATIS thuisbezorgd!

 

Voor dit ontbijt verwarm je ongeveer 100 gram fruit kort in de magnetron, ongeveer een minuut. Als je liever niet met de magnetron werkt kun je het ook kort (3-5 minuten) verwarmen in een klein steelpannetje. Blijf roeren zodat het fruit niet aanbakt.

 

Maak laagjes in een medium drinkglas. 

 

Begin met een laagje ananas en giet daar de helft van de yoghurt over.

 

Ga verder met een laagje muesli of granola en giet daar de andere helft van de yoghurt over.

 

Maak af met het rode fruit en de blauwe bessen.

 

Eet smakelijk!

 

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. –
 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties