INGREDIËNTEN
Voor de meloen
-
Garnalen 450 gram, gepeld
-
Olijfolie 2 eetlepels
-
Watermeloen 4 halve plakken
-
Macadamia 30 gram
-
Kokosschaafsel 2 eetlepels
Voor de dressing
-
Sinaasappelsap 2 eetlepels
-
Limoensap 1 eetlepel
-
Rijstazijn 1 eetlepels
-
Olijfolie 2 eetlepels
Met watermeloen kun je zo veel meer dan 'gewoon' in schijven eten. Dat is natuurlijk heel lekker, maar wij laten graag wat variatie zien. Zo bedacht Claartje een recept voor Pizza van watermeloen met geitenkaas, dat in het Foodness Fastfood E-book is te vinden. Ook Christin van Spiceyouthernkitchen.com bedacht een leuk gerecht waarin watermeloen de hoofdrol in speelt. Zij grillt deze en eet er lekkere garnalen bij.
Verwarm de grillpan of grill voor op medium tot hoge temperatuur.
Bestrijk beide kanten van de meloen met een beetje olijfolie en grill elke kant 1 minuut met een beetje zout.
Meng de garnalen door de barbecuekruiden, paprikapoeder en zout en grill beide kanten zo’n 2-3 minuten.
Leg elk stukje watermeloen op een bord en versier ze met de garnalen, rode ui, macadamianoten en wat kokosschaafsel.
Mix voor de dressing de sinaasappelsap, limoensap, rijstazijn, olijfolie en wat peper en zout naar smaak samen met een garde.
Giet de dressing over de garnalen.
Geniet van deze origineel klaargemaakte watermeloen!
INGREDIËNTEN
Voor de meloen
-
Garnalen 450 gram, gepeld
-
Olijfolie 2 eetlepels
-
Watermeloen 4 halve plakken
-
Macadamia 30 gram
-
Kokosschaafsel 2 eetlepels
Voor de dressing
-
Sinaasappelsap 2 eetlepels
-
Limoensap 1 eetlepel
-
Rijstazijn 1 eetlepels
-
Olijfolie 2 eetlepels
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties