logo
RECEPT

Healthy pasta met saus van een superfood

280714110350R110Image.jpg
INGREDIËNTEN
Voor de topping

De 'superfood' avocado kun je niet vaak genoeg eten (maar pas op: hij bevat wel behoorlijk wat calorieën!). Claartje vertelde eerder al waarom avocado's tot onze favorieten behoren. Kant-en-klare pastasaus vervangen door een avocado vinden wij natuurlijk helemaal perfect! De topping die wij vervolgens voor onze pasta gebruiken bestaat uit champignons, cherrytomaatjes en pijnboompitjes. Je kunt met deze topping eindeloos variëren, gooi er gewoon overheen wat jij het lekkerst vindt. Een beetje van jezelf en een beetje van… uh, Foodness!

 

Deze pasta van 40aprons laat zien dat pasta met avocado een heel goed idee is. De hoeveelheid van de ingrediënten is genoeg voor een avondmaal voor 4 personen.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 

Ontpit de avocado’s en doe het vruchtvlees in de blender. Doe daar de knoflook, citroenrasp, olijfolie en citroensap bij. Voeg naar smaak zout en peper toe. Pulseer totdat je een mooie, gladde pastasaus hebt.

 

Bak de champignons zoals je ze lekker vindt.

 

Giet de pasta af, doe in een grote mengkom en doe daar vervolgens de saus over. Doe de tomaatjes en champignons er overheen en schep het goed door.

 

Verdeel de pasta over de borden en strooi de pijnboompitten erover.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties