
INGREDIËNTEN
-
Courgette 1 stuks, geraspt
-
Eieren 3 stuks
-
Bakpoeder 2 theelepels
-
Havermeel 200 gram
-
Sojamelk 200 milliliter
-
Cacaopoeder 40 gram
-
Kokosolie 8 eetlepels
-
Honing 6 eetlepels
-
Pure chocolade Naar smaak, in stukjes gehakt
-
Gemengde noten Naar smaak, in stukjes gehakt
Het voordeel van het bakken van een brownie in een koekenpan is dat je hem met pan en al op tafel kunt zetten, en dat-ie lekker lang warm blijft. Het beste gebruik je daarvoor een gietijzeren pan, maarrrrr die had ik niet. Dus probeerde ik het met een gewone anti-aanbak koekenpan, en dat ging ook prima. Overigens kun je dit recept ook prima maken in een ovenschaal of iets dergelijks.
Wel geinig om erbij te vermelden is dat je de geraspte courgette in de brownie eigenlijk helemaal niet proeft. Net als wortel in carrot cake zorgt het toevoegen van groente in deze brownie ervoor dat de boel lekker smeuïg en zompig blijft, en niet uitdroogt. Precies zoals het hoort, als je het mij vraagt. Bovendien telt de brownie nu als een salade, nietwaar?
Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? -> Youtube.com/Foodness.nl!
INGREDIËNTEN
-
Courgette 1 stuks, geraspt
-
Eieren 3 stuks
-
Bakpoeder 2 theelepels
-
Havermeel 200 gram
-
Sojamelk 200 milliliter
-
Cacaopoeder 40 gram
-
Kokosolie 8 eetlepels
-
Honing 6 eetlepels
-
Pure chocolade Naar smaak, in stukjes gehakt
-
Gemengde noten Naar smaak, in stukjes gehakt

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties