logo
FOODSPIRATION

WIN 1 van de 5 kookboeken: Rens Kroes, Reishonger, Dafne Likes

WIN 1 van de 5 kookboeken: Rens Kroes, Reishonger, Dafne Likes

Joehoe, tijd om even Sinterklaas te spelen in deze saaie januarimaand! Want nu je platzak bent, je goede voornemens alweer gesneuveld zijn voor minstens 50% en je pas over maanden weer een zonnestraal te zien krijgt in dit grijze land, is het tijd voor kadootjes! Ik heb vijf van de leukste kookboeken verzameld die in 2017 zijn uitgekomen, en ik geef ze allemaal weg. Laat me weten welke van de vijf jij zou willen winnen door op dit artikel (of op social media: Facebook of Instagram) te reageren, en wie weet valt het kookboek van jouw keuze over twee weken bij je op de mat!

Succes!

Powerfood the Party Edition – Rens Kroes

De koningin van gezonde voeding in Nederland, die ook nog eens weet hoe ze een feestje moet bouwen. Je vindt haar leuk of niet, en ik behoor tot de eerste categorie. Een boek vol gezonde én gezellige recepten.


Reishonger – Sabine Koning

Het leukste aan reizen is het eten. Sabine snapt dat als geen ander en deelt in Reishonger de recepten van de lekkerste gerechten die ze over de hele wereld voorgeschoteld kreeg tijdens haar reizen. Pas op: je krijgt er gegarandeerd reislust en trek van.


Dafne Likes Kookboek – Dafne Schippers

Van wie kun je nu beter leren over voeding dan van een topsporter? Dafne deelt haar favoriete recepten, o.a. voor na het sporten, en geeft ze ook informatie over de opbouw van een maaltijd. Ook handig: weekmenu’s voor het hele gezin!


Eat Right – Nick Barnard

Een meer traditionele benadering van voeding. Nick Barnard geeft in zijn boek een kijkje in de geschiedenis op het gebied van voeding en behandelt daarbij ook bepaalde technieken. Ideaal als je meer wilt weten over fermenteren (yoghurt, zuurkool), thuis brouwen (bier, sterke drank) of een moestuin hebt. Ook met 100 recepten.


Huisgemaakt – La Place kookboek

Voor iedereen die altijd alleen naar de V&D ging om bij La Place te eten (guilty!); met dit kookboek kun je alle broodjes kruidenkaas en aardbeientaartjes thuis namaken.

Deze winactie loopt t/m 17 januari. De winnaars maak ik bekend in een reactie onder dit artikel en krijgen persoonlijk bericht via mail of hun social media account.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Janna says: 10th jan 18 3:32 pm

  Wauw wat een super toffe winactie!!! Heb altijd al last van keuze-stress maar nu al helemaal..
  Het boek Reishonger lijkt me toch het aller leukst. Die stond zowel voor mn verjaardag, als voor sinterklaas als voor kerst bovenaan op mn verlanglijstje maar heb m helaas niet gekregen 🙁
  Zelf heb ik het geluk gehad al een aantal hele mooie reizen gemaakt te hebben. Zeker daarom spreekt dit boek mij echt enorm aan! Daarnaast woon ik in een studentenhuis met allemaal internationale studenten en het lijkt me heel leuk om ook gerechten uit verschillende landen te kunnen voorschotelen 🙂
  Groetjes Janna

 • Megan says: 10th jan 18 3:32 pm

  Powerfood van Rens Kroes lijkt me ontzettend leuk om te hebben!

 • inge van den berg says: 10th jan 18 3:32 pm

  het boek Huisgemaakt – La Place kookboek vind ik persoonlijk interessant. Ik hou van vers en goed eten zonder al te veel liflafjes. Ik doe graag mee.

 • Jorinde says: 10th jan 18 3:32 pm

  Oeh! Reishonger lijkt me een superfijn boek! Sowieso vind ik de recepten op de blog van Sabine over het algemeen heel lekker/comforting/inspirerend, dus als dit boek in dezelfde stijl verder gaat, ben ik fan!

 • Els P says: 10th jan 18 3:32 pm

  Als La Place fanaat is mijn keuze snel gemaakt. Ik mis ze nog steeds!

 • Daniëlle Geldof says: 10th jan 18 3:32 pm

  Jaaah!!! Mijn zusje wordt erg beperkt in lekkere recepten omdat er zo vaak (bewerke) vormen van suiker in wordt gebruikt. Zij wordt hier hartstikke ziek van. Maar volgens mij is het boek van Rens Kroes echt helemaal perfect voor haar! Ik zou het zo tof vinden als zij dit boek zou winnen!

 • Bente says: 10th jan 18 3:32 pm

  Oooh wat leuk! Januari is inderdaad maar een saaie koude winter maand, maar dit zou het weer wat opfleuren! Ik zou heel graag Powerfood the Party Edition van Rens Kroes willen winnen, omdat ik gek ben op lekkere dingen bakken, maar ze vaak dan niet zo gezond eruit komen :p Dit lijkt me ideaal om weer lekker van start te gaan in 2018!

  Liefs

 • Margot says: 10th jan 18 3:32 pm

  Wat een leuke actie! Ik zou het boek Powerfood – the party edition van Rens Kroes super vinden. Ik vind het altijd moeilijk om op een feestje niet altijd ‘hoe vettiger, hoe prettiger’-eten te serveren, terwijl powerfood een voldaan gevoel achterlaat en geweldig lekker is. Met mijn verjaardag en een paar andere feestjes in de aantocht zou dit boek super zijn!

 • Marijke says: 10th jan 18 3:32 pm

  Oeeeh wat leuk! Ik zou heel graag het Laplace kookboek winnen (: Wat heb ik gebaald toen ze beetje bij beetje uit het stadsbeeld verdwenen, want de taartjes die ze daar hebben zijn echt to die for! Gelukkig komen ze juist op meerdere plekken terug, maar het lijkt me nog steeds fantastisch om ze zelf te kunnen maken 😀

 • Julie says: 10th jan 18 3:32 pm

  Dafne Likes Kookboek lijkt mij het leukste

 • Angela says: 10th jan 18 3:32 pm

  Oh, wat zou ik het leuk vinden om het kookboek huisgemaakt van La Place te winnen. Als ik met mijn dochter (nu 9 jaar) de stad in ging wat het altijd lunchen bij La Place. Ons uitje!!! Ze vind het nog steeds erg dat er geen La Place meer in het centrum zit. Als alternatief zouden we de recepten samen zelf kunnen maken.

 • Lilian says: 10th jan 18 3:32 pm

  Oehh Dafne Likes ben ik wel erg benieuwd naar!

 • Kim says: 10th jan 18 3:32 pm

  Wat een leuke actie met interessante boeken. Ik zou graag het boek Dafne likes willen winnen. Met een sportief gezin dat veel beweegt is goede voeding natuurlijk erg belangrijk. Ik ben benieuwd naar de tips van Dafne!

 • Silvia says: 10th jan 18 3:32 pm

  Het boek van la Place ben ik benieuwd naar! Ze hadden daar altijd een aantal typische recepten en ben benieuwd of ik deze ook zelf kan maken. Leuke winactie!!

 • Anita H. says: 10th jan 18 3:32 pm

  Geen makkelijke keuze, maar ik ga voor Powerfood the Party Edition – Rens Kroes.

 • Lizzy says: 10th jan 18 3:32 pm

  Leuk zeg! ik ben al erg lang benieuwd naar het boek van Rens Kroes! Net een nieuwe studio + eigen keuken die nog heel veel mooie kookboeken mist. Het boek zou ideaal van pas komen voor mijn housewarming. 🙂 Groet, Lizzy

 • Charlotte says: 10th jan 18 3:32 pm

  2018 is heel bijzonder, ja binnenkort is het zover : Papa en Mama zijn dan 35 jaar getrouwd!! En het lijkt me echt geweldig om ze te verrassen met een knalfeest. Ze zijn de lieve mensen waarvan ik het meeste hou. Hoe fantastisch, 35 jaar man en vrouw.

  Ik droom van een feest waarbij er wordt gelachen en gehuild van geluk. Familie banden die sterker dan ooit zijn. Kan hun dag dan nog stuk?! De mooiste foto’s ooit zullen er gemaakt zijn & tot laat in de avond wordt er gedanst. En door het nog altijd verliefde koppel ook een klein beetje gesjanst. Kortom een dag die iedereen zich altijd zal herinneren als wel héél speciaal.

  Er is alleen een klein probleempje… Nou ja zeg maar gerust een GROOT probleem. Ik heb geen idee hoe ik het moet aanpakken en ik regel het in mijn eentje => Oh Help!! De foute ’90s muziek heb ik dus al uitgezocht. En de geheime uitnodigingen zijn ook bijna klaar. Maar wat het eten betreft zit ik echt letterlijk, met mijn handen in het haar.

  Serveer ik taart of worden het heerlijke hapjes, misschien doe ik het wel alle twee. Wat schenk ik voor drankjes en zijn er ook lekkere koekjes bij de thee? Wat eten we voor warme maaltijd, en is alles toch een heel klein beetje gezond.

  Ik droom van een feest der feesten & inderdaad eet iedereen zich rond en rond 😀

  Ik hoop zó dat Rens me erbij zal kunnen helpen. Want alles alleen doen is niets gedaan. En met haar prachtige feestboek zijn alle stress en zorgen zo van de baan!

 • Dinne says: 10th jan 18 3:32 pm

  Reishonger lijkt mij een ontzettend leuk boek! Ik ben net terug van een vakantie uit Vietnam en het liefst zou ik morgen weer in het vliegtuig stappen. In plaats daarvan zullen het uitstapjes naar de keuken worden. 🙂

 • Jo’s Daughter says: 10th jan 18 3:32 pm

  Kan ik dan nog net, meedoen met de pret? En kans maken op een kado zo fijn, dat zou een gloednieuw kookboek zijn!

  Mijn favoriete lijstje van voorkeur is :

  1. Eat Right,
  2. Dafne Likes,
  3. Rens Kroes,
  4. Reishonger,
  5. La place.

  Eigenlijk is het heel moeilijk kiezen. Ja je hebt het in de smiezen. Ze zijn allemaal leuk en nieuw voor mij. Dus fingers crossed & ik zeg Bye Bye !

 • Jo’s Daughter says: 10th jan 18 3:32 pm

  Ben zo benieuwd naar de winnaars, zijn ze al bekend?

 • Claartje says: 10th jan 18 3:32 pm

  Lieve dames, bedankt voor alle reacties! Inmiddels heb ik de winnaars getrokken uit alle reacties hier op de website, op Facebook en op Instagram. De gelukkige winnaars (Lieke, Patricia, Tessa, Mirjam, Eva) hebben allemaal persoonlijk bericht ontvangen. Mocht je niet gewonnen hebben: niet getreurd, vandaag komt er weer een hele toffe winactie online! 🙂
  Liefs Claartje