logo
FITSPIRATION

Tip: zen & relaxed op vakantie tijdens een solo retreat

200505_buitenland_belltenten_2020_4_1_1

Heb je zin om even helemaal tot rust te komen en een vakantie voor jezelf te boeken? Dan is een solo retreat misschien wel iets voor jou. En je hoeft er niet per se voor naar het buitenland, want in Nederland zijn er zat mooie bestemmingen om helemaal tot jezelf te komen. Zo ook op Camping BuitenLand, een prachtige camping in Drenthe, die deze zomer een SOLO retreat organiseert. Wedden dat jij na een midweekje voor jezelf weer helemaal in een fijne flow zit?

Stel zelf je solo retreat programma samen

Hoe jij je solo tijd gebruikt, is aan jou. Tijd nemen om te schrijven of te werken, creatieve ruimte ervaren voor een project, uitrusten, of misschien wel even ontspannen zonder gezin. De ruimte te pakken om lekker alleen te kamperen, maar ook genoeg mogelijkheden om jezelf in groepsverband te vermaken. Denk aan lekker schilderen in het bos, mountainbiken of zelf koken op een vuurtje. Verder zijn er IJStrainingen van de Wim Hof Methode, Bewust Verbonden Ademen, Energetische massages en wandelcoaching. Je kan ook lekkere remote werken tijdens je solo retreat.

Yoga, wandelen of remote werken

De ongedwongen sfeer op BuitenLand maakt dat het makkelijk is om alleen te zijn zonder je verloren te voelen. Zo is er elke ochtend een yoga sessie. En elke avond een kampvuur waar soep met brood, een salade en een glas wijn geserveerd wordt. Tijdens het kampvuur is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere sologangers. Dit geeft een fijn anker om de rest van de tijd met jezelf door te brengen. De zusjes Reijn (ademsessie en wandelcoaching) zorgen voor een mooie verdieping van de week met een ademsessie, energetische massage en coaching. Stel je eigen pakket samen en richt je retreat in zoals jij het wilt!

Winnen: 1x verblijf in luxe belltent op Camping BuitenLand

Bij Foodness weten we als geen ander hoe zen & relaxen het kan zijn om alleen op vakantie te gaan. We organiseren daarom jaarlijks zelf de Food & Yoga retreat in Italië. Maar je kan dus ook gewoon in Nederland blijven en jezelf trakteren op een midweek solo retreat bij Camping BuitenLand. En het allerleukste? Wij mogen één SOLO retreat ganger deze zomer gelukkig maken met een luxe verblijf op camping BuitenLand. Je verblijft in een belltent (een luxe slaapplek twv 210 euro) waarbij je van alle gemakken bent voorzien.*
*De retreat zelf kost 265 euro waarbij het verblijf in de luxe belltent gratis is (ipv 210 euro).

Wie, wat, waar 2022

De retreats zijn van maandag tot vrijdag wanneer het heerlijk rustig is op BuitenLand en kindjes op school zitten. Het aanbod is zo samengesteld dat het je ondersteunt in het alleen zijn en je weer helemaal in je eigen creatieve flow terecht komt. Misschien kom je wel om aan je ondernemingsplan te werken, echt even helemaal niks doen of gewoon voor een korte solo vakantie.

Data voor 2022

Maandag 13 juni tm vrijdag 17 juni
Maandag 20 juni tm vrijdag 24 juni

Boek SOLO Retreat + kampeerplek
Boek SOLO Retreat + belltent

Selecteer de data en het SOLO RETREAT arrangement onder de boekingskalender.

En, ga jij een solo retreat boeken?

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties