logo
FITSPIRATION

VIDEO: Sportschool voor Dummies – Foodness & Fannetiek

Foodness & Fannetiek

Anne (Fannetiek) kan niet koken, dus dat leerde ze van mij in onze vorige video. Aangezien ik absolute noob ben wat sporten in een sportschool betreft, leer ik dat van Anne. In de Vondelgym in Amsterdam laat ze me o.a. pull-ups doen, squats en een overhead press. Je lacht je dood.

Op dit moment is Anne al een heel eind op weg naar haar doel: professioneel fitnessmodel, en een bikiniwedstrijd in het voorjaar. Als gewichtsconsulente blogt ze daarover op Fannetiek.nl. Volg haar voorbereidingen op Fannetiek.nl of op Instagram. Echt, als ik iémand mag nomineren in de categorie meest badass chick van het jaar, dan nomineer ik Anne.

SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord