logo
FITSPIRATION

What I eat in a day #11: Road trippen van New York naar Canada

What I eat in a day #11: Road trippen van New York naar Canada

In mei of juni probeer ik elk jaar een aantal weken naar mijn lievelingsstad op aarde te gaan: New York City. Tot nu toe lukt dat aardig! Niet alleen zoek ik daar naar de lekkerste food hotspots, ik doe ook yoga poses op de gekste plekjes en dit jaar ging ik zelfs voor 1,5 week de stad uit (!!) om richting Canada te road trippen in mijn super deluxe huurauto van Sunny Cars. Want buiten de stad, upstate New York, kom je nog veel meer van Amerika te weten. Dat er drive through pinautomaten zijn, bijvoorbeeld. En dat je er ontzettend veel nationale parken zijn waar je vaak voor nog geen $10 naar binnen kunt om de mooiste watervallen te bekijken en hiking trails onveilig te maken.

Op de grens tussen de VS en Canada, bij de Niagara watervallen, liep ik een halve marathon. Hoe dat ging (zwaar! Warm!) laat ik zien in mijn volgende What I Eat in Day video, die volgende week online komt. Kijk je mee? 🙂


Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Als je tips hebt voor mijn video’s dan hoor ik het heel graag: reageer dan hieronder op dit artikel, of laat een reactie achter onder mijn video op Youtube!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties