logo
FOODSPIRATION

WIN: 3x pakket chocoladebonbons van Ridiculously Good

WIN: 5x pakket chocoladebonbons van Ridiculously Good

Classy Cookie Dough, Brilliant Brownie, Pretty Orange & Pecan. Dat klinkt al goed, als je het mij vraagt – ook als je nog geen idee hebt waar het over gaat. Dan wordt het nóg beter als je ontdekt dat het gaat over chocolade. Dit zijn namelijk de drie nieuwe smaken van het leukste chocolademerk op aarde: Ridiculously Good. Dat is niet alleen goed nieuws omdat het bijzonder lekkere chocolade is, maar ook omdat ik DRIE PAKKETTEN MAG WEGGEVEN!

WIN: 5x chocoladepakket van Ridiculously Good (glutenvrij, lactosevrij & suikervrij)!

Zoals je ziet heb ik alle smaken al uitgebreid geproefd en in de lucht gegooid (ja, dat was nodig). Mijn favoriet: Brilliant Brownie. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook omdat het sojavrij, glutenvrij en biologisch is. Overigens geldt dat voor alle chocoladebonbons van Ridiculously Good – daarom vind ik het ook zo’n mooi merk. Bovendien is het opgezet door een mede-foodblogger (Shemara van Eerlijkereten), die ervoor zorgt dat alles aan de chocola ‘klopt’: van de ingrediënten van de bonbons (biologisch, vrij van de meeste allergenen), tot aan de cacao voor de chocoladelaag (eerlijke prijs voor de cacaoboeren in Ecuador). Goed voor de wereld, dus daarom nóg lekkerder.
IMG_1140

WIN: 3x pakket chocoladebonbons van Ridiculously Good

Wil jij deze nieuwe smaken van Ridiculously Good proberen, nog vóór ze in de winkel (o.a. bij Ekoplaza) te krijgen zijn? I got you! Ik mag 3 pakketten weggeven, met daarin in totaal 3 doosjes Ridiculously Good bonbons: van elke nieuwe smaak een doosje. In elk doosje zitten 2 bonbons, dus dat zijn er een heleboel! Dat wordt (verantwoord) snoepen geblazen 🙂

1. Like Foodness & Ridiculously Good op Facebook.

2. Reageer op deze post en laat weten welke nieuwe smaak jij het eerst gaat uitproberen!

Pssst: om je kansen te vergroten kun je ook meedoen op Instagram en Facebook – uit alle inzendingen trek ik één winnaar!

WIN: 5x pakket chocoladebonbons van Ridiculously Good

Deze winactie loopt t/m 16 mei. De winnaars krijgen persoonlijk bericht!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

  • Nienke says: 9th mei 17 10:00 am

    Ooh dit ziet er héél goed uit! Ik begin morgen met mijn eindexamens, dus een beetje troostvoer kan ik goed gebruiken haha! Ik zou waarschijnlijk cookie dough als eerste uitproberen, omdat ik vroeger (voordat ik plantaardig ging eten) echt gek was op de Ben&Jerry’s cookie dough smaak. Ik heb dat ijs al heel lang niet meer gegeten, maar ik kan me nog altijd herinneren hoe lekker cookie dough was, de keuze welke smaak ik als eerste zou proeven was dus niet lastig ;).

  • Anita H. says: 9th mei 17 10:00 am

    Meest spannend lijkt mij de smaak Pretty Orange & Pecan en die zou ik als eerste gaan proberen denk ik. Ik heb vorig jaar met dit merk kennis gemaakt op een gezondheidsbeurs. Heerlijk!

  • Renske says: 9th mei 17 10:00 am

    Wat een (h)eerlijke actie! Van eerlijke chocola kan ik altijd beter van genieten en dat het bijna allemaal lactose vrij is maakt mij erg blij! Classy cookie dough klinkt hemels.