logo
FOODSPIRATION

Win: Frecious detox pakket t.w.v. €125,- [AFGELOPEN]

111214154859detoximage.jpg

Of detoxen echt gezond is, daar zijn de meningen over verdeeld. Zoals voedingsexpert Inge al aangaf in het artikel waarin ze vier voedingsmythes ontmaskert kan je lichaam zelf gifstoffen verwijderen. Je lever, nieren ern milt doen dit voor je, en gaat dat niet beter doen door alleen maar sapjes te drinken. Maar aan de andere kant kan je lichaam soms wel een oppepper gebruiken. Daarom bedacht Frecious een milde detox: je blijft wel gewoon eten, maar zorgt dat je een week lang extra bewust eet én drie handgeperste sapjes per dag drinkt. Bovendien neem je ook nog een shot (zoals een gembershot, of een tarwegrasshot) op momenten dat je daar zin in hebt. Tijdens deze detox drink je elke dag vóór elke maaltijd een sapje. Je verdere eetpatroon bestaat uit:

 

1. Zoveel mogelijk groente & fruit

2. Water & thee

3. Zo weinig mogelijk brood, melk en vlees

 

Je mag dus zelf bepalen wat je precies eet; het gaat er vooral om dat je dankzij die drie sapjes per dag een hele stoot voedingsstoffen binnenkrijgt. Een tip van Frecious: drink het sap liever niet na 19 uur ‘s avonds, omdat je door de verhoogde activiteit van je lichaam dan misschien moeilijk in slaap kunt komen. Ook is het verstandig om het sap voor je gevoel te ‘kauwen’. Hoewel dat gek klinkt helpt dat om enzymen in je speeksel vrij te maken, waardoor je het sap nog sneller en beter verteert. Kijk voor nog meer instructies over deze milde detox op Frecious.nl.

 

Frecious, detox, juice, sapje, winnen, win, actie

 

De flesjes sap worden ingevroren bezorgd zodat ze extra vers zijn. Je kunt ze het beste bewaren in de vriezen (tot zes maanden) en vlak voor gebruik gewoon laten ontdooien, dan zijn ze nog vijf dagen houdbaar. Zorg wel dat je de flesjes niet openmaakt voor je ze gaat gebruiken en bewaar ze liever niet te lang op kamertemperatuur: dat gaat ten koste van de voedingsstoffen.

 

Meer informatie over het verschil tussen smoothies, sappen en wat er goed is aan de juices van Frecious kun je hier lezen

 

Frecious, winactie, win, juice, detox, detoxen, sapjes, juices, slank

 

Om je een idee te geven zie je hier een greep uit de Frecious juices die in het Detox pakket zitten.

 

Celery slim

De ingrediënten in deze juice zijn zuiverend, vochtafdrijvend en helpen om je lekkere trek te stillen. Ideaal als ondersteuning bij het afvallen.

 

Carrot Care

Een superlekker mix van ingrediënten die uitpuilen van de antioxidanten. Antioxidanten zijn nodig om je lijf te beschermen. Ze zetten je weerstand een standje hoger!

 

Heart Beet

Rode biet zorgt voor aanvoer van zuurstof (energie) en kan je uithoudingsvermogen (bij het sporten) vergroten.

 

Wonder Weeds

Onkruid vergaat niet! En ze zitten barstensvol voedingsstoffen. Deze ingrediënten hebben een zeer zuiverende (ontgiftende( werking.

 

Daily Digest

Vaak last van een opgeblazen of rommelende buik? De ingrediënten in deze juice ondersteuenen je spijsvertering!

 

Sweet Grass

Tarwegrassap is een mega-energizer! Een krachtig en unieke samenstelling aan vitaminen en mineralen. Precies wat je lijf nodig heeft als je moet knallen!

 

Kun je niet wachten om de sapjes te proberen? Bestel ze zelf nu alvast op Frecious.nl!

 

juice, frecious, detox, win, detoxen pakket, winactie, graties

 

WIN: Frecious detox pakket t.w.v. €125,-

Wil jij graag een week lang detox doen met de sapjes van Frecious, zodat je het nieuwe jaar éxtra clean kunt beginnen? Of laat je die detox lekker achterwege maar lijkt het je heerlijk om gewoon de verse juices en shots te proberen? Dat kan!
In dit Frecious detox pakket zitten 21 juices en 3×7 shots. 

 

Winnen?

– Like Frecious & Foodness op Facebook

– Reageer op dit bericht en laat weten welke smaak van de Frecious juices jou het meest aanspreekt en waarom

– Kopieer je reactie en stuur die, samen met je naam en adres, naar info@foodness.nl ovv. Frecious detox pakket

 

Deze winactie loopt t/m 29 december. De winnaar krijgt bericht per e-mail.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties