logo
RECEPT

Aardappelsalade met bacon en lente-ui

201113171246Recept29image.jpg
INGREDIËNTEN

Voor een gezondere variant van deze aardappelsalade van Centercutcook gebruik je de helft van de mayonaise en vul je die aan met yoghurt. Voor een iets minder gezonde, maar extra lekkere variant gebruik je alleen mayonaise en voeg je nog 2 extra eetlepels toe. Of drie. The choice is yours! Deze hoeveelheden zijn genoeg voor een bijgerecht voor 6-8 personen.

Je roostert de aardappels en bacon in de oven, en mengt de overige ingrediënten voor de dressing. Voor de uitgebreide bereidingswijze van het recept verwijzen we je door naar de website van Centercutcook.

 

Eet de aardappelsalade bij een vlees- of visgerecht, zoals de tilapia met een korst van amandelen.

 

Eet smakelijk! 

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties