logo
RECEPT

Broccolisalade met pastinaak, feta en walnoot

broccoli salade
INGREDIËNTEN

Een salade eten en een uur later nog geen honger. Onmogelijk? Dat kan met deze broccolisalade. En ik heb nog meer goed nieuws. Graag wil ik je voorstellen aan de verse broccoli van Body & Fit. Klinkt misschien niet heel spannend, is het ook niet, maar wel mega makkelijk. Deze broccoli hoef je niet meer schoon te maken en niet meer te snijden. Kwestie van ontdooien of even opwarmen. Het ligt er maar net aan wat je met deze kanjers wilt doen. Mogelijkheden zijn eindeloos en heel toevallig hier te vinden op Foodness.nl.

Bereidingswijze broccolisalade

Snijd de pastinaak en paprika in stukjes (de broccoli is dus al gesneden dankzij zie verhaal hierboven).

Rasp de wortel.

Zet een pan op het vuur en voorzie deze van wat kokos– of olijfolie.

Roerbak de groenten (broccoli, pastinaak, paprika) kort op hoog vuur en voeg wat peper, zout en andere kruiden naar wens toe. Ik gebruikte o.a. rozemarijn en tijm.

Leg de gebakken groente op een bord met sla. Versier het met de geraspte wortel en wat stukjes walnoot. Verdeel ook de olijven over de salade.

Klop een dressing van de balsamico en de olijfolie.

Verkruimel dan nog een beetje feta eroverheen voor de laatste puntjes op de i.

Eet smakelijk!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties