Chocolademousse van avocado en banaan

Nog inspiratie nodig voor een kerstmenu? Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet bedacht een nagerecht van avocado en banaan dat je helpt om redelijk gezond de kerstdagen door te komen. Om het toetje nog iets gezonder te houden (maar minder lekker!) kun je de slagroom weglaten. Dit geldt overigens ook voor de lactosevrije genieters: laat de slagroom weg voor een lactosevrij toetje. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 4-5 personen.
Doe alle ingrediënten in een kom en roer het tot een homogene moes. Je kunt dit ook met de staafmixer doen. Zorg ervoor dat het een mooie gladde massa wordt.
Serveer het gerecht met vers fruit zoals aardbeien, mango, frambozen of gebruik het lekker allemaal. Het is ook leuk (en lekker) om het gerecht te garneren met een aantal verse muntblaadjes.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties