Gezonde snack van tomaat, gele quinoa en hazelnoten

INGREDIËNTEN
-
Tomaat 2 stuks
-
Quinoa 60 gram
-
Hazelnoten 12 stuks
-
Kerriepoeder 1 eetlepel
-
Een voedzaam tussendoortje, een prachtig voorgerecht, of een kleurrijk bijgerecht: dit veelzijdige gerechtje ziet er niet alleen prachtig uit, de combinatie van pure ingrediënten maakt het verrassend lekker!
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na het afgieten het kerriepoeder en olijfolie toe en meng dit goed door de quinoa.
Halveer de tomaat en haal het vruchtvlees er voorzichtig uit. Ik gebruik hiervoor een meloenlepel; maar het lukt ook wel met een gewoon mesje.
Verwarm de oven op 200 graden en leg de halve tomaten zo'n 5 minuten in de oven om warm te worden. Ze mogen nog lekker stevig blijven.
Rooster de hazelnoten in de oven bij 160 graden gedurende 5 minuten. Dat kan gewoon tegelijk met de tomaten, dat scheelt weer tijd! Na het roosteren kun je heel gemakkelijk het vliesje van de hazelnoot halen.
Vul de tomaten met de quinoa en decoreer met de hazelnoten.
Enjoy!
INGREDIËNTEN
-
Tomaat 2 stuks
-
Quinoa 60 gram
-
Hazelnoten 12 stuks
-
Kerriepoeder 1 eetlepel
-

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties