logo
RECEPT

Paasei gevuld met vanillesmoothie – Paasontbijt!

Paasei gevuld met vanillesmoothie - Paasontbijt!
INGREDIËNTEN

Eitje bij je ontbijt? Graag natuurlijk – maar dan wel het liefst een chocolade ei. Het is tenslotte bijna Pasen! Van Godiva kreeg ik vorige week een groot chocolade-ei opgestuurd, waarvan ik de helft meteen binnen een uur verorberd had. Daarna kon ik mezelf gelukkig beheersen, zodat ik dit ontbijtrecept kon serveren in de andere helft! 

Tip: deel dit ontbijt met z’n tweeën, anders ben je waarschijnlijk een beetje misselijk na het eten van het ei 😉 

Paasei gevuld met vanillesmoothie - Paasontbijt!

Ingrediënten paasei smoothie

(Voor 2 porties)

Banaan, 2 stuks (in plakjes en ingevroren)
Eiwitpoeder, 2 eetlepels (vanillesmaak)
Peer, 1 stuks (in partjes)
Amandelmelk, 300 milliliter
Dadels, 3 stuks
Cashewnoten, 3 eetlepels (rauw) – of amandelen

Bereidingswijze paasei smoothie

Het liefst gebruik ik voor deze smoothie ingevroren plakjes banaan. Mocht je die niet hebben liggen dan kun je ook niet-bevroren banaan gebruiken, maar zal de consistentie van je smoothie iets vloeibaarder zijn.

Doe alle ingrediënten in een blender: bananen, eiwitpoeder, amandelmelk, peer in stukjes, dadels zonder pit, rauwe noten.

Tip: Wanneer je geen eiwitpoeder met vanillesmaak gebruikt, voeg dan een druppeltje vanille essence toe!

Meng de ingrediënten 45-60 seconden in de blender.

Je smoothie is klaar als hij glad en romig is.

Schenk uit in een kom, of in half chocolade paasei.

Garneer met wat fijngehakte chocolade en een eetlepeltje honing.

Zalig Pasen!

 

Kan het jou nooit genoeg zijn, wat chocolade betreft? Bekijk dan ook dit recept voor Vegan chocolade muffins met (huh?) bonen, of mijn overheerlijke Super simpele Baileys chocomousse met 3 ingrediënten. Smullen!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties