logo
RECEPT

Vegetarisch gevulde paddenstoelen

090914164809R136Image.jpg
INGREDIËNTEN

Er zijn genoeg lekkere ongezonde recepten die champignons bevatten. Maar gezond genieten van deze groente kan natuurlijk ook! Het volgende recept van Jo Cooks is niet alleen een verantwoord tussendoortje, maar kan ook goed als voorgerecht worden gebruikt. Met slechts een paar ingrediënten maak je al deze lekkere gevulde champignons.

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

 

 

Verwijder de stammen en maak de champignons schoon.

 

Plaats ze op een bakplaat met de stamkant naar beneden, in de oven tot de vloeistof eruit loopt. Laat ze dan op wat keukenpapier uitlekken.

 

Snijd de stammen in kleine stukjes en snijd ook de peterselie, ui, lente-ui en rode en gegrilde paprika’s.

 

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en voeg de stammen, paprika’s, lente ui en ui toe. Bak deze met de oregano, wat peper en zout zo’n 5 minuten.

 

Meng de vulling met peterselie, paneermeer en Parmezaanse kaas in een kom.

 

Plaats de champignons ondersteboven op een bakplaat en vul deze ruim met de vulling.

 

Bak de gevulde champignons 15 minuten.

 

Serveer ze warm.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties