logo
RECEPT

Aardappelschillen met pesto en geitenkaas

260315172302R213image.jpg
INGREDI√čNTEN

Sommige gerechten zijn makkelijk te maken, maar kosten gewoon wat meer tijd. Desalniettemin zijn ze zeker het wachten waard. Dit recept voor gevulde aardappelschillen is zo’n recept. Je hoeft zeker niks weg te gooien, want de inhoud van de aardappel kun je als extra garnering serveren of voor bijvoorbeeld aardappelpuree gebruiken.

 

Jane van Littlesugarsnaps.com bedacht een origineel recept voor knapperige, gevulde aardappelschillen. Ga er lekker voor zitten en geniet ervan!

Meng de tomaatjes met 2 eetlepels olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verdeel ze met de doorgesneden kant naar boven op een bakplaat en rooster ze op 150 graden Celsius ongeveer een uur en laat ze afkoelen.

 

Prik de aardappel een paar keer in met een vork en bak ze een 1 uur en 45 minuten op 180 graden Celsius. Laat ze daarna 15 minuten afkoelen.

 

Snijd de aardappelen in kwarten en schep het meeste van de aardappel uit de schil.

 

Smeer beide kanten van de aardappelschillen in met olijfolie en breng op smaak met zout, peper en doe dit voor 5 minuutjes terug in de oven, zodat ze lekker knapperig worden.

 

Schep een ruime lepel pesto in elke aardappelschip en smeer dit een beetje uit. Doe in elke schil drie tomatenstukjes en wat kruimels geitenkaas. Verdeel de overgebleven pesto hier overheen.

 

Bak dit nog eens 10-15 minuten tot de kaas begint te bubbelen.

 

Garneer met wat blaadjes basilicum en serveer.

 

Yummieee!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties