logo
FOODSPIRATION

WIN: €150,- tegoed voor een huurauto bij Sunny Cars

Sunny Cars winactie

Het is de ultieme vrijheid: met een auto op reis, zodat je bij elke waterval / alpaca / koffiezaak die je passeert kunt stoppen en uitstappen. Omdat een vakantie al prijzig genoeg is help ik je graag op weg met je roadtrip, samen met mijn vrinden van Sunny Cars. Je kunt namelijk €150,- aan tegoed winnen voor een huurauto! Hoef je alleen nog maar een ticket te boeken, je auto op te halen op het vliegveld van jouw bestemming, en het avontuur aan te gaan.

WIN: €150,- huurtegoed bij Sunny Cars

Winnen?

–  Laat hieronder een reactie achter: laat me weten met wie jij op een road trip zou willen en waarom!

– Over een week (op dinsdag 11 september) trek ik één gelukkige winnaar.

That’s all!

Uit alle reacties (ook op Facebook en Instagram) trek ik één winnaar. Om drie keer zoveel kans te maken kun je dus ook op elk medium meedoen 😉 Succes!

Sunny Cars winactie

Zelf huur ik in Italië altijd een huurauto, tijdens mijn Yoga & Food Retreat. Maar ook in Ecuador maakte ik een roadtrip, in Noord-Amerika, Duitsland, Portugal… En eilanden als Malta, Sardinië en Cyprus zijn perfect om te ontdekken met een huurauto! Voor mij is het vooral ideaal dat ik bij elke restaurant, wijnboerderij of markt kan stoppen. Uiteraard om mijn achterbak vol te laden met véél meer eten dan ik zelf eigenlijk nodig heb 😉

Happy travels!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties