logo
Processed with VSCOcam with f2 preset

Het werd tijd voor een nieuw jasje voor Foodness.nl. We willen allemaal weleens nieuwe kleren, nietwaar?Schrik niet: alle recepten van het oude Foodness.nl zijn nog steeds op de site te vinden. Onder het kopje RECEPTEN vind je alle recepten bij elkaar. Ook kun je nog steeds via de zoekfunctie op een bepaald type recept zoeken: glutenvrije recepten bijvoorbeeld, of suikervrije recepten, of lactosevrij, of veganistisch.

koekjes, gezond cookie, teff

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is er veranderd?
1 Je kunt je eigen online receptenboekje maken!
Hiervoor moet je een profiel aanmaken (in 2 minuten gepiept). Alle recepten van de website die je als favoriet markeert komen vervolgens bij elkaar te staan op je favorietenpagina. Handig toch?

2 Je kunt zelf recepten uploaden!
Heb je een creatie gemaakt die je met de hele wereld wil delen? Via de knop UPLOAD EEN RECEPT kun je jouw magnifieke recept aan de Foodness database toevoegen. Omdat ik de kwaliteit van de recepten wel wil waarborgen kan het soms wel een dagje duren voor je recept op de website te zien is (deze control freak wil alles even checken voor het online gaat).

3 Video’s
Video’s vind je nu allemaal bij elkaar. Recepten, reviews, sportvideo’s en foodporn video’s staan allemaal onder het kopje VIDEO.

4 Sport
Sport is belangrijker geworden op het nieuwe Foodness. De categorie FITSPIRATION bevat artikelen met tips over fit worden en/of blijven, verschillende soorten sporten, spieropbouw, het functioneren van je lichaam.

foodness_claartje_sport

Nu ben ik natuurlijk héél benieuwd wat jullie vinden van het nieuwe Foodness.nl! Vind je het mooi? Begrijp je iets niet? Werkt er iets niet helemaal naar behoren? Reageer vooral hieronder en laat het me weten!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Marjolein says: 1st dec 15 10:42 am

  I LOVE IT! Gefeliciteerd met het nieuwe design. En het maken van een online receptenboekje is amazeballs!

  • Claartje says: 1st dec 15 10:42 am

   Yay, ik ben heeeeel blij om dat te horen! Toch altijd spannend, zo’n verandering… 🙂

 • Renée says: 1st dec 15 10:42 am

  Heel leuk idee het online receptenboekje! Alleen als ik op mijn favoriete recepten bij mijn profiel klik dan komt er niks tevoorschijn…

  • Claartje says: 1st dec 15 10:42 am

   Hoi Renée! Dat betekent waarschijnlijk dat je nog geen recepten als favoriet hebt opgeslagen. Je voeg een recept toe aan je favorieten door op de receptpagina op het groene plusje te klikken, dat staat onder de share knoppen voor Facebook, Twitter en e-mail. Zie je ‘m dan wel bij je profiel staan?

   • Renée says: 1st dec 15 10:42 am

    Jaa dat had ik meteen gedaan, maar nu doet hij het!

 • Irene Vd Pas says: 1st dec 15 10:42 am

  Ik zie op mijn telefoon de ingrediënten niet meer.

  • Claartje says: 1st dec 15 10:42 am

   Hoi Irene,

   Als het goed is zie je de ingrediënten op de mobiele site helemaal onderaan het artikel. Zou je me kunnen laten weten bij welk recept je de ingrediënten nog mist? Dan ga ik het fixen! 🙂