INGREDIËNTEN
-
Watermeloen 350 gram
-
Tomaat 2 stuks
-
Komkommer 1 stuks
-
Groene paprika 1 stuks
-
Mais 150 gram (uit blik)
-
Rode ui 1/2 (klein), fijngesneden
-
Limoensap 2 eetlepels
-
Platte peterselie klein beetje, ter garnering
-
Chili peper 1 stuks (klein), eventueel
Deze gazpacho van Linda Wagner is heel gemakkelijk te maken. De gazpacho maak je van watermeloen en hij kan zowel warm of koud worden geserveerd – maar wij hebben een voorkeur voor koud. Het past prima binnen een vegetarisch en veganistisch dieet. De hoeveelheden in dit recept zijn genoeg voor 3-4 porties.
Pureer 250 gram watermeloen in een blender. Snijd de rest van de watermeloen in kleine blokjes, en houd apart ter garnering.
Snijd de tomaten, komkommer, paprika en rode ui in kleine blokjes, evenals de rode peper als je houdt van pittigheid.
Doe alle fijngesneden groenten inclusief de mais bij de watermeloenpuree en breng op smaak met het limoensap en een snuf zout en peper.
Garneer de gazpacho met de blokjes watermeloen en platte peterselie.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Watermeloen 350 gram
-
Tomaat 2 stuks
-
Komkommer 1 stuks
-
Groene paprika 1 stuks
-
Mais 150 gram (uit blik)
-
Rode ui 1/2 (klein), fijngesneden
-
Limoensap 2 eetlepels
-
Platte peterselie klein beetje, ter garnering
-
Chili peper 1 stuks (klein), eventueel
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties