
INGREDIËNTEN
-
Eieren 6 stuks
-
Avocado 2 stuks (rijp)
-
Koriander 15 gram, fijngehakt
-
Bieslook 1 eetlepel, fijngehakt
-
Limoensap 1 eetlepel
-
-
Chilivlokken 1 theelepel
-
Paprikapoeder ter garnering
Vandaag gaan we gaten vullen – gaten van eieren wel te verstaan. Je maakt zelf guacamole en vullen daar het eitje mee. Simpel, maar bedenk het maar eens! Zo'n ontbijthapje is bovendien rijk aan proteïnen en gezonde vetten. Met dit recept van Elena’s Pantry maak je 12 gevulde eieren.
Kook de eieren hard, laat afkoelen en pel ze.
Halveer de eieren en doe het eigeel in een mengkom.
Maak de avocado schoon en doe het vruchtvlees bij het eigeel in de mengkom.
Prak goed door elkaar en doe de rest van de ingrediënten erbij. Prak goed door elkaar tot je een stevige vulling krijgt.
Schep de vulling met een ijslepel in de eieren zodat je mooie ronde bolletjes krijgt.
Garneer met paprikapoeder en eet smakelijk!
Foto is verkregen via Elena's Pantry.
INGREDIËNTEN
-
Eieren 6 stuks
-
Avocado 2 stuks (rijp)
-
Koriander 15 gram, fijngehakt
-
Bieslook 1 eetlepel, fijngehakt
-
Limoensap 1 eetlepel
-
-
Chilivlokken 1 theelepel
-
Paprikapoeder ter garnering

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties