logo
190614101227R92Image.jpg
INGREDIËNTEN

Oké, vooruit. Wij bekennen schuld. We zijn absoluut verzot op avocado en minstens net zo dol op guacamole. Maar de standaard guacamole kennen we inmiddels wel, en met zo’n giga zak tortillachips op de bank raken wij nooit bikini ready. Daarom hebben we vandaag een frissere variant op de bekende guacamole opgezocht, die extra lekker is met reepjes groente en fruit!

 

Met deze grapefruit guacamole van Perchance to cook kun je een avondje bankhangen zonder schuldgevoel achteraf. Eet hem lekker met oranje paprika, wortel, partjes sinaasappel of mandarijn, zoete aardappelchips, pompoen, stukjes cantaloupemeloen en andere oranje snacks om ons oranje team vanavond te supporten! 

Schep het vruchtvlees van de avocado’s in een grote kom. Voeg het limoensap hieraan toe en roer dit door.

 

Pel de grapefruit en snijd de partjes ertussenuit. Doe ze in de kom bij de avocado’s. Heb je hulp nodig bij het uitsnijden van de partjes grapefruit? Doe het zoals Claartje hieronder voordoet in een van de eerste Foodness video's – dit werkt zowel bij sinaasappel als bij grapefruit!

 

 

Voeg de knoflook, ui, koriander, tomaat en cayennepeper toe aan de kom. Mix en prak alles door elkaar met een vork tot je de gewenste consistentie hebt. Maak eventueel op smaak met zout en peper.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties