logo
perzikijsjes
INGREDIËNTEN

Hmmm, zomer! In deze perzikijsjes proef je de zomer meteen, terwijl er alleen maar perzik en water in zit. Essentieel is dat je rijpe perziken gebruikt, die van nature al heerlijk zoet zijn. Puur genieten, in de breedste zin van het woord.

Lauren Bolanos noemt ze white peach popsicles en brengt ze niet verder op smaak, maar als je bang bent dat de ijsjes niet zoet genoeg zijn kun je eventueel 2 eetlepels honing aan het recept toevoegen. Deze popstickles kun je maken met behulp van een Pop maker.

 

Bereidingswijze perzikijsjes

Snijd de perziken (met schil en al!) in stukjes.

Mix de perziken met het water in de blender. Voeg hierna eventueel honing toe.

Giet de smoothie in de ijsjesvormpjes en zet ze voor minimaal 3 uur in de vriezer..

Eet smakelijk!


Pssst – heb je het Youtube kanaal van Foodness oprichter Claartje al gezien? Subscribe hier (gratissss)!

Wist je dat jij, als Foodness lezer, ook recepten kunt toevoegen aan de database? Klik hier om jouw recept te uploaden, en geef het eeuwige roem!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties